Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

vineri, 30 iulie 2010

Dispoziţia unei femei...

E o teorie proprie şi dacă greşesc , fetelor, să mă iertaţi... dar în principiu aşa este şi nu cred că se va schimba ceva în viitorul apropiat. Femeile zâmbesc sau sunt foarte serioase, cred eu, în funcţie de vârstă, după cum demonstrează spusele şi pozele următoare :

Până la 12 ani copilăria le face zâmbăreţe...



De la 12 la 17 sunt serioase datorită maturizării, prieteniilor nereuşite şi a băieţiilor...



De la 17 la 24 sunt zâmbăreţe fiindcă descoperă esenţa vieţii şi cunosc fericirea neimaginată până atunci, sentimentul de supremaţie şi detaşare de tot ce înseamnă probleme, libertatea totală... adică, mai pe scurt : pula ...


De la 24 la 33 sunt serioase fiindcă proaspăt căsătorite tratează cu seriozitate familia şi cariera. Face copii şi se îngrijeşte de educaţia lor.


De la 33 la 45 sunt zâmbăreţe fiindă ceea ce a însemnat stres , problema cu familia şi copii a dispărut, copii pleacă la facultăţi şi se pot bucura din nou de ... cum să îi zic mai bine şi mai pe înţelesul tuturor ? ... pulă.


De la 45 la 55 sunt seriose, chiar irascibile deoarece tot ceea ce a ţinut familia unită şi a făcut-o fericită mereu... adică pula, îşi pierde din putere , « nu mai merge cum mergea »


De la 55 la 65 sunt zâmbareţe pt că s-au obişnuit cu lipsa pulii şi se bucură de o bătrâneţe alături de soţul pe care nu la dat drecu’ deşi nu mai avea cheia în pantaloni.



De la 65 la 73 o medie pe întreg Pământul spune că multe femei rămân văduve, iar asta le întristează.


Dar de la 73-75 în sus toate sunt zâmbăreţe, sau cel puţin aşa par, fiindcă lipsa dinţilor crează un anume zâmbet pe mutra fiecărei bătrânici.


1 comentarii:

adeeeeeeeeeee spunea...

=))=))=))=)) bah unde le gasesti? =))

 

Blogger news