Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

luni, 7 februarie 2011

Filme,filme,filme... ep.1


De azi am să scriu şi despre filme… am tot stat şi m-am gândit că pot recomanda sau mi se pot recomanda filme foarte bune despre care nu am auzit, nu le-am văzut sau pur şi simplu nu am căutat.

Eiii bine azi am văzut un film care m-a lăsat cu gura căscată. Se numeşte ”America” şi despre un puşti pe nume America, părăsit de mama lui care a trecut prin multe. E prea bun filmu ca să nu-l vezi.



Detalii despre film:
Regizor : Yves Simoneau
Actori : Raquel Castro, Philip Johnson, Ruby Dee, Rosie O'donnell, Jade Yorker
Despre film: Maureen Brennan este specialist în psihiatrie infantilă.Cel mai nou pacient al ei este America, un tânăr care a avut parte de o copilărie traumatizantă. Luat cu forţa de către autorităţi din grija mamei lui dependente de droguri, micuţul îşi petrece prima parte a copilăriei la orfelinat. După mai mulţi ani petrecuţi printre străini, copilul reuşeşte să se întoarcă la mama lui. Dar curând femeia îl părăseşte şi America devine din nou al nimănui. După o copilărie marcată de abuzuri sexuale şi de lipsurile celor mai elementare nevoi umane, tânărul încearcă să se sinucidă. Aşa ajunge în grija doctorului Brennan, care va încerca tot ce-i stă în putere pentru a-l ajuta. Dar unele răni sunt prea adânci că să se mai vindece vreodată...

0 comentarii:

 

Blogger news