Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

sâmbătă, 21 mai 2011

Românizarea muzicii americane



Azi comentez muzică… De data asta o piesă bună … îmi e imposibil să nu văd asemănările româneşti ale videoclipului… cred că a fost filmat în România, sau cel puţin regizorul sigur era român.

Give me everything semnată Pitbull, Ne-yo şi Nayer. Ȋn primul rând se vede clar şi de la distanţă că piesa putea fi făcută şi cu Puya, Alex Velea şi Inna fără ca prea multă lume să se prindă. Am impresia că ei au fost de fapt la dublare. La Pitbull găsim aceiaşi freză în vânt ca a lui Puya şi acea aiură absolută de Don Juan pe scenă îmbinată cu pasiunea pentru multe fete necunoscute. La Ne-yo găsim aceiaşi dragoste pentru ochelari mari şi ciudaţi, îmbrăcăminte originală şi zâmbet tălâmb pe faţă. Nayer e oglinda Innei…de ce? Simplu… 3 cuvinte toată piesa şi e  deja cunoscută, fără să mai spunem de asemănarea vocii şi a look-ului. În al doilea rând videoclipul îi descrie pe români perfect… Ne-yo un rebel ruşinos înconjurat de fetele idioate care au orgasm doar când îl privesc, Pitbull un cocalar cu bani plin de piţipoance cu nivelul iq-ului mult sub nivelul maimuţei, iar Nayer e singura fată din club cu personalitate dar care nu e băgată în seamă de nimeni.
Cireaşa de pe tort e tot Pitbull începând cu minutul 3.27… E un nuntaş român plecat de la nuntă, pentru o jumătate de oră, din simplu motiv că nu poate rata pentru nimic în lume o sâmbătă seară fără să îşi facă văzută prezenţa în club. Se vede clar în gestica sa maneaua ascultată pe ascuns, el nu recunoaşte niciodată că e manelar… adică ce?el e fraier?el ascultă numai muzică bună.

Ȋn mare piesa îmi place, o să prindă şi la cei cu capul pe umeri… chestia nasoală e că pop-ul şi r’n’b –ul American se românizează tot mai mult.


0 comentarii:

 

Blogger news