Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

vineri, 24 iunie 2011

Flatula Dex

De mult nu am mai luat o chestie de pe net scrisă de altcineva şi să o pun şi la mine, dar e mult prea tare ca să o ratezi… textul e exact cum l-am găsit fără pic de modificări.

“Sunt de părere că nimeni n-ar trebui să pășească mai departe în viață fără să fi studiat pe îndelete un dicționar de beșini, un fel de indice care să categorisească pe cât se poate toate formele de gaze anale cunoscute omului.
Prin urmare:

Silent Enigma
Vine pe neauzite, precum un ninja în noapte. Atacul este scurt și fulgerător deoarece gazul se apropie pe nesimțite de victimă și o doboară când nu se așteaptă. Își are originile în ciorba de burtă stricată și berea expirată și se manifestă atunci când circumferința sfinterului este îndeajuns de mare încât să permită furișarea gazului prin sita albă a chiloților.
A fost sursa de inspirație pentru Zyklon B și este cauza numărul 1 a mortalității din India lui 1984.

Mimoza
Se manifestă cam ca și Silent Enigma, dar avertizează victima printr-un țiuit scurt, de aproximativ 7,8Hz. Se manifestă de obicei în restaurante, atunci când receptaculul se așează mai bine de pe o bucă pe cealaltă. Nu ține cont de împrejurări și are o arie de răspândire la fel de largă cu specimenul de mai sus.
Este cunoscută ca fiind flatulația cu cea mai ușoară formă de mascare, acoperită simplu de un tușit în pumn ori dregerea gâtlejului. Cum scârțâitul scaunului rezonează de obicei la aceeași frecvență, receptaculul poate da vina pe calitatea șubredă a lemnului ori vechimea parchetului de dedesubt.
Vezi: ”Mărie, io-te ce pârâie fotoliul ăsta”
Vezi: ”Ai spus ceva?”

Carpe Diem
Se manifestă în una sau două rafale scurte de mică intensitate, stârnind un zgomot specific, imposibil de confundat. Receptaculul poate elimina între 1-2 centimetri cubi de gaz. Carpe Diem se află la originea expresiilor ”Mbrpârtz” și ”mă încoardă o beșină”. Deseori confundată cu Turkish Delight (vezi mai jos) din cauza coloanei sonore care o acompaniază.
Grad de toxicitate: mediu.

Turkish Delight
Se manifestă prin rafale alternante de Carpe Diem și Mimoza, disturbând ordinea frecvenței acustice și inducând panică în spectatorii din jurul receptaculului. Vezi și Turkish Delight Deluxe. Își are sămânța în stomacul deranjat și este cauza numărul unu a balonării combinate cu constiparea. Se întîlnește în speță atunci când azimutul bucilor este destul de larg iar corpul nu mai știe ce să facă întâi: deie drumul la căcat ori golească burta de gaze.

Turkish Delight Deluxe
Identică cu Turkish Delight, cu mențiunea că este acompaniată de fragmente semi-lichide de fecale. Conform cercetătorilor, prima dovadă vizuală a lui Turkish Delight Deluxe se întâlnește imediat după manifestare, pe lenjeria intimă de culoare deschisă, sub forma unei pete gălbui-maronie cu influențe crem.
Grad de toxicitate: mediu.

Vrăjitorul din Oz
Este flatulația tipică: sonoră, zemoasă, cauzează usturime în organele oculare, se face simțită fonic și imediat invadează nările cu prezența ei. Nu o poți evita, nu poți fugi de ea. Singura metodă prin care victima poate să iasă în câștig este să o accepte în plin piept și să spere că nu va stărui mult acolo.
Vezi: ”Fi-ți-ar curu’ de râs!”
Vezi: ”Miroase a bursuc putred…”
Vezi: ”Surprize, surprize”

Don Pascale
Este singura formă de flatulație universal recunoscută ca fiind o posibilă cauză a fisurilor anale. Manevrată greșit poate cauza sângerări interne, de unde și denumirea stradală de ”balonul de săpun”. Se manifestă brusc, fără avertisment, urmată îndeaproape de un boom sonic puternic care zăpăcește victima. Induce în eroare până și receptaculul și este confundată deseori de gravide cu ruperea apei.
Vezi: ”E de la ceapa aia veche, Mărie!”
Vezi: ”Au!”

Krakatoa’s Dream
Se manifestă în condiții specifice, strâns legată de anatomia receptaculului. În cazuri extreme, când receptaculul se apleacă după câte un obiect urmând un arc precis, când fesele se despart involuntar iar cantitatea de grăsime de pe spatele receptaculului este în proporții adecvate, Krakatoa’s Dream se manifestă printr-o înșiruire alternantă de Carpe Diem și Silent Enigma. Sunetul a fost cu succes replicat de inginerii Germani atunci când au creat prima motocicletă pe bază de motorină.
Vezi: ”Ia uite cum tușește mitraliera asta…”
Vezi: ”Ioane, iar aplauzi cu bucile?”

Amurgul Sudanez
Cea mai longevivă formă de flatulație. În 1942, în sudul Sudanului a fost înregistrat un record de 53 de secunde, record măsurat în condiții de laborator și care a dus implicit la decesul voluntarului.
Grad de toxicitate: înalt.

Green Peace Marocan
Se manifestă prin implozia repetată a cantității de gaze stomacale. Flatulația iese, reintră în anusul receptaculului, iese din nou și – în cazuri extreme – repetă ecuația de până la cinci ori. În limbaj popular poartă numele de „Ibrahim Nehotărâtul”.
Grad de toxicitate: necunoscut.

0 comentarii:

 

Blogger news