Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

duminică, 9 octombrie 2011

Ceva personal


Nu sunt puţini cei ce ştiu că am două hobby-uri de care m-am apucat de mult şi încă continui să le practic.

De când am reuşit să îmi ţin echilibrul pe două picioare am realizat că îmi place dansul. Până azi am făcut, şi sper că şi pe viitor am să fac acest lucru cu multă pasiune. Am început serios dansul în generală, pe la reuniuni şi am continuat apoi cu spectacole ce nu se dădeau numai în oraşul meu. De curând am ajuns să conduc o echipă şi am avut o poveste scurtă dar draguţă la Braşov cu cei din PATEU =))… poate o să mai fie, cine ştie. În orice caz nu am perfecţionat dansul şi nici nu l-am făcut un job.

Al doilea hobby, desenul… am câteva desene cu care mă pot mândri. Mereu mi-a plăcut să desenez… am început cu degetul la grădi, apoi cu creionul… o perioadă am fost îndrăgostit de graffiti şi tatuaje (numai când îmi pictam prietenii cu markeru’)… acum cărbune şi sper să îmi iasă din ce în ce mai bine. Dar nici din asta nu mi-am făcut o meserie.

Acum întrebarea la care vreau să-mi răspund e : De ce facultatea de construcţii? … Păi… Nicăieri nu am găsit un dans mai frumos (numere, formule, toate sincron cu fizica) ca-n meseria asta… nicăieri un desen mai complicat şi mai amplu… în desenul ăsta ai vieţile oameniilor din blocul tău în mână. Ce poate fi mai complicat? Aici poţi fi toată ziua pe drumuri sau la birou, în funcţie de cum îţi place… aici poţi fi în costum sau în salopetă, pe foaie sau pe computer, singur sau cu asociaţi… cum vrei tu… Şi ce-mi place cel mai mult : E foarte greu!!!

Nu scriu des despre mine… dar azi asta mi-am dorit… fac ce vreau ce $%#@ mea, doar sunt pe drumul ce mă face inginer constructor.  

1 comentarii:

adeee spunea...

asta da :X....si eu am fost pictata cu markeru' :)) :>

 

Blogger news