Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

duminică, 4 aprilie 2010

Leul Christian ...

E o poveste extraordinarǎ din 1969, John Rendall şi Anthony Bourke au cumpǎrat un pui de leu de la magazinul Harrods, din Londra. L-au botezat Christian şi l-au crescut timp de un an, înainte de a-l elibera în sǎlbǎticie. Dupǎ ce au aflat cǎ tânǎrul leu a fost introdus cu succes în habitatul sǎu natural, cei doi barbaţi au fǎcut o expediţie în Kenya, pentru a se întalni cu leul ce le-a aparţinut cândva. Acest lucru se întamplǎ la un an dupǎ înstrǎinarea lui, iar ei erau însoţiţi de un echipaj de televiziune specializat în filme documentare.

Mulţi conservatori i-au avertizat pe Bourke şi Rendal cǎ leul Christian nu îşi va mai aminti de ei. Reîntalnirea care a avut loc ajunge însǎ direct la inima oricui iubitor de animale care priveşte momentul filmat. Christian se apropie prudent iniţial, dar apoi vine grǎbit şi se aruncǎ în braţele foştilor lui stǎpâni.

Am pus douǎ videoclipuri...varianta scurtǎ şi cea lungǎ. Documentarul mai lung îi mai aratǎ şi pe douǎ leoaice şi un pui mǎricel afişând un comportament prietenos faţǎ de vizitatorii umani.


varianta scurtǎ




varianta întreagǎ



0 comentarii:

 

Blogger news