Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

duminică, 9 mai 2010

20 de legi ciudate

Am aici 20 din cele mai ciudate legi... în paranteză am pus la unele din ele un mic comentariu... sunt chiar incredibile dar sunt adevărate...

1. In Singapore este contrar legilor acestei ţări să mesteci banala gumă de mestecat. ( dar dacă nu o mesteci ? stai numa aşa cu guma în gură în ciuda legii )

2. In anul 1935, guvernul României din acele timpuri a introdus o lege prin care personajul de desene animate, Mickey Mouse a fost interzis pe motiv că era atât de urât desenat încat speria copiii mici.

3. In Marea Britanie, legea permite oricărei femei gravide să urineze oriunde doreşte, inclusiv in cascheta unui politist, fără să poată fi trasă la răspundere.

4. In oraşul Alexandria din statul american Minneapolis, există o hotărâre legală care-i interzice oricărui bărbat căruia-i miroase gura a peşte, să aibă vreun contact sexual cu o femeie. ( eu în ciuda legii aş umple o cameră cu peşti morţi şi i-aş lua toată naţia în pulă lu’ ăla care a dat legea asta... să mă aresteze numai pt viol în masă, nu pt că îmi pute gura a peşte )

5. Legile statului Ohio pedepsesc cu închisoarea pe oricine încearcă să îmbete un peşte. ( deci e ok să îi pescuieşti,adică să îi chinui cu acel ac de la undiţă, să îi umpli de sânge, să le tai capul fără milă şi pe urmă să îi devorezi, dar e interzis să le oferi şi lor un moment de plăcere... băăăă ăia cu poliţia animalelor, iar protejaţi numai animalele care vă plac ? )

6. Dacă ajungi cumva în oraşul Logan County, să nu săruţi niciodată o femeie care doarme, indiferent dacă îţi este soţie sau prietenă. Legile acestui oraş pedepsesc acest gest cu închisoarea. ( misoginilor )

7. In statul american Iowa, dacă un bărbat sărută o femeie mai mult de 5 minute neîntrerupte, fapta se consideră infracţiune, iar bărbatul pătimaş riscă închisoarea. ( poi e simplu… îţi pui ceasul de la telefon să sune la fiecare 299 de secunde )

8. In Bangladesh, chiulitul de la şcoală este interzis de lege. Orice elev prins în afara orelor de curs, ajunge la închisoare. ( no coment )

9. Oraşul St. Louis din Missouri are în vigoare o lege conform căreia este interzis ca un bărbat să salveze o femeie aflată în pericol, dacă aceasta este îmbrăcată în pijamale. ( şi dacă vi acasă târziu de la muncă şi un bou vine să o ardă pe nevastăta care doarme..ce îi zici ? « aaa scuze, de ce n-ai zis de la început că eşti în timpul unui viol ? eşti nebun ? vrei să fac puşcărie ? mă întorc după ce termini », îţi dai seama că asta poate fi scuza perfectă ca femeia să aivă un amant ? dacă o prinzi cu unu zice că a luat-o cu forţa şi nu ai ce să le faci... =)) )

10. Pe teritoriul Franşei este ilegal să dai numele de Napoleon unui porc.

11. Este contrar legii pentru orice cetăţean britanic să moară în interiorul Palatului Parlamentului din Londra. ( aşa... şi dacă totuşi moare ce poate să-i mai facă lu’ ăla mort ? )

12. In statul american Oklahoma, orice persoană care se strâmbă în mod voit la un câine, ajunge la închisoare sub învinuirea de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului. ( dar el are voie să scoată limba toată ziua la stapân ? )

13. In Liban, bărbaţilor le este permis să întreţină acte sexuale cu animalele de sex feminin. Dacă în schimb, un barbăt este surprins în timpul unui act sexual cu un animal de sex masculin, este pedepsit cu moartea fară niciun fel de proces. ( acum înteleg de ce o vacă e mult mai scumpă ca o femeie în Liban, face tot atâtea numai că vaca nu dă din gură )

14. In statul american Washington, dacă un cetăţean se laudă în public că are parinţi bogaţi şi influenţi, persoana în cauză ajunge la închisoare. ( prea tare =)) =)) )

15. Există o lege în oraşul Oxford din statul Ohio, care interzice oricărei femei să se dezbrace în faţa unei fotografii care reprezintă un barbat. ( dar măcar are voie să se dezbrace în fată unui bărbat în carne şi oase )

16. Legile oraşului Willowdale din statul Oregon interzic oricărui bărbat care face dragoste cu o femeie, să înjure sau să blesteme pe durata întregului act sexual. ( e ceva de genul : « ce bine că n-ai pene la pasărică... altfel cocoşelul meu se înfuria tare tare pe tine şi nu te mai iubea » )

17. In timpul oricărui act sexual petrecut în oraşul Conorsville din Wisconsin, este interzis de lege ca un bărbat să traga cu o armă de foc în momentul în care partenera sa se apropie de orgasm. ( băăăiii frate... genial... deci pizda care a dat legea asta a fost incredibilă… îţi dai seama cât preţ se pune la ei pe orgasm? )

18. In Indonezia, legea pedepseşte masturbarea efectuată fie de bărbaţi sau femei, cu moartea prin decapitare . ( poi dacă eşti un mic emo indonezian e simplu să te sinucizi... şi nu oricum... prin plăcere. =)) )

19. Dacă cumva transportaţi o bombă nucleară în oraşul Chico din California, sunteţi pasibili de o amendă de 500 $, pentru transport de material radioactiv pe teritoriul oraşului. ( hâââ ??? )

20. In Danemarca există o lege care-i obligă pe toţi posesorii de automobile să se uite sub propriile maşini în căutarea unor eventuali copii ascunsi acolo, înainte de a urca la volan şi a demara. ( incredibilllllll =)) )

2 comentarii:

adeeeeeeee spunea...

doamne =)) =)) =))) mor =)))

adeeeeeeee spunea...

no comm =)))) mor de ras =)) =)) =)) =))

 

Blogger news