Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

joi, 13 mai 2010

Numai 100 de oameni…


Stăteam să mă gândesc cum ar fi dacă pe planeta asta a noastră ar fi numai 100 de oameni? sau ca să nu fiu acuzat că mi-aş dori să moară toţi oamenii de pe Pământ, cum ar fi dacă 100 de oameni aleşi prin tragere la sorţi, 50 de bărbaţi şi 50 de femei, ar fi trimişi pe o altă planetă. Iar ei să nu mai aivă legatură niciodată cu alţi oameni.


Poate ţi se pare o idee tâmpită dar mie mi se pare chiar interesantă treaba. - Se pot face 9 echipe de fotbal şi tot ar mai rămâne 1 ca să îi arbitreze.

- Dacă 10 ştiu să cânte şi 20 să danseze, publicul ce ar rămâne ar fi unul ideal... cum ar fi ca 70% din populaţia planetei să vină să te vadă în concert.

- Niciodată nu o să fie coadă la magazin.

- Când va trebui să îşi aleagă un lider e clar că nu se mai pot fura voturile.

- Dacă fiecare mama naşte, populaţia va creşte cu 50%.

- Dacă unul moare o să îi simtă lipsa o întreagă planetă.

- Şpagă s-ar da unui singur doctor.

- N-ai mai da banii pe terenuri ca să îţi faci casă.

- Cartela de telefon nu o să se mai umple niciodată cu numere de telefon, pentru că tu poţi să bagi maxim 100 iar pe cartelă încap 200.

- Să fi ziarist e cel mai simplu. Nu îţi trebuie multă matematică atunci când faci un sondaj, dacă unul din cei 100 e răcit înseamnă că 1% din populaţie e răcită.


Mai pot fi găsite multe chestii bune sau rele despre cum ar fi viaţa cu numai 100 de oameni. Dacă ai vreo idee lasă un comentariu sau scrie-mi ca să pot posta şi alte idei.

3 comentarii:

Alexandra spunea...

:))
interesanta chestie. sa stii ca m-am gandit si eu de multe ori la posibilitatea de a mai ramne cativa oameni pe pamant, asta probabil se va intampla, dar nu acum, nu maine, candva. nu o sa stim exact cand. ;))
daca imi vine vreo idee, fi sigur ca te anunt. :>

Anonim spunea...

Problema: acum pe pamant sunt 7 femei la 1 om ... daca vor ramane 1 la 1... iti dai seama ca incepe un alt razboi mondial !!!

andra spunea...

.. pt anonim..7 femei la 1 om :O..poate 7 femei la 1 barbat..ce femeile nu sunt oameni?? :))

 

Blogger news