Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

luni, 19 aprilie 2010

Cele 7 minuni ale Fǎgǎraşului

1. Prima şi cea mai cunoscutǎ minune a oraşului meu e mândra noastrǎ cetate. Cetatea Fǎgǎraşului construitǎ undeva pe la sfârşitul secolului XIV, cel mai mare monument istoric din zona Fǎgǎraşului.




2. A doua minune din acest oraş ar fi Catedrala Ortodoxǎ Sf. Ioan Botezǎtorul , cea mai înaltǎ clǎdire de la noi. Nu ştiu exact câţi metri o avea dar e mare, foarte mare.



3. Arras Bowling e cea de-a treia minune a noastrǎ. Cred cǎ v-aţi speriat când aţi vǎzut cǎ am început cu primele douǎ minuni aşa mai serioase... pǎi vǎ zic cǎ nu existǎ copil în Fǎgǎraş care sǎ aivǎ între 15 şi 18 ani şi sǎ nu fi fost mǎcar o datǎ acolo. In Bowling muzica e ok, mai ales ales dacǎ îţi place =))... Dacǎ eşti în clasa a IX-a şi nu mergi în Bowling nu eşti " true " sau " cool " sau " la modǎ " cum vreţi voi sǎ îi ziceţi. Pǎrul întins cu placa mereu are prioritate.




4. Pentru a patra minune am ales un magazin, şi e Non-Stop pe bune. Nu existǎ în lumea asta un magazin mai folositor ca Spicu…nici nu ştiu dacǎ ǎsta chiar e numele lui, însǎ ce te faci tu când e ora 00 :00 şi tu nu ai ţigǎri, alcool, mâncare, prezervative sau gel de pǎr ? Te duci la Spicu... E imposibil sǎ gǎseşti un fǎgǎrǎşean care sǎ nu fi fost pe acolo.




5. A cincea minune a oraşului e digul de la Olt. O groazǎ de activitǎţi se petrec acolo : pescuit, scǎldat, gratare, recreere, sinucideri şi nu în ultimul rând şi cel mai important SEX... dupǎ ce o combinǎ în Arras Bowling şi dupǎ ce îşi cumpǎrǎ prezervative, seminţe şi o cola de la Spicu, unde sǎ o ducǎ ? pe dig...un doi e problema rezolvatǎ la noi în oraş... vedeţi ? aici totul se leagǎ...



6. Guţǎ...el e cel mai cunoscut cerşetor din Fǎgǎraş şi pentru asta e numit a fi a şasea mare minune a oraşului... Din combinat din colonie reuşeşte sǎ spargǎ topurile prin centrul oraşului... Orator, doctor , inginer şi nu în ultimul rând un bun psiholog... se ţine de capul tǎu pânǎ îi dai bani numai sǎ scapi de el. Bravooo Guţǎ !!!




7. Eeeh !! am ajuns şi la cea de-a şaptea minune a oraşului. E ultima deci şi cea mai importantǎ. E cea mai tare maşinǎ din oraş şi sunt mândru cǎ e a mea... MATIZUL meu , cunoscutǎ şi sub numele de « Prinţesa » e cea mai bengoasǎ maşinǎ din câte existǎ. Pe unde a umblat Prinţesa mea nu a fost niciun nebun cu vre-un Jeep, nici vre-un bucureştean cu seria lui 7 sau 911. Câte sau întâmplat la mine în Matiz nu s-au vǎzut nici la Din Dragoste cu Mircea Radu, nici la Surprize Surprize, nici la Dan Diaconescu în direct şi cu siguranţǎ şi în reluare. Atâta caterincǎ nu e nici la Cârcotaşii de pe Prima... Atâta muzicǎ nici pe MTV sau UTV... Party ca în Matiz nici Arras Bowling nu dǎ.


2 comentarii:

adeeeeeeeee spunea...

dintre toate :)) matizu e cel mai pizdos :))ce drecu :)))

Alexandra spunea...

hai ca esti truuuu' =))

 

Blogger news