Labels

Un produs Blogger.
1 2 3 4 5

luni, 3 mai 2010

Nu există iartă-mă / scuză-mă / îmi pare rău

Dacă ar fi un cuvânt care să îl urăsc mai mult ăla ar fi “ iartă-mă ”. E cel mai complicat şi mai enervant cuvânt. Un căcat deja făcut nu mai poate fi schimbat cu un cuvânt, clar. Nu există căcat care dacă e lustruit să nu rămână tot un căcat. Singurul lucru ce contează e prezentul sau, pentru unii, viitorul , dar nicidecum trecutul. A fost demonstrat şi ştiinţific că 70% din amintiri sunt legate de momente mai puţin plăcute din viaţă, aşa că mai dă-l în morţii măsii de trecut şi hai să ne concentrăm pe prezent şi viitor. Deci nu mai există “ iartă-mă”, “ scuză-mă “ şi nici “ îmi pare rău”, de acum există numai “n-o să mai fac” şi “o să mă schimb”, sau gândeşte-te în p**a mea de două ori înainte să faci o prostie.


Singurul moment în care se poate şi cu “îmi pare rău” e atunci când un lucru nu ţine de tine, spre exemplu dacă cineva păţeşte ceva îi poţi spune că îţi pare rău pentru situaţia lui.



Asculta mai multe audio Muzica

1 comentarii:

Alexandra spunea...

deci asta e, citez: adevaraciune, se stie! [fernando]
sunt perfect de acord cu tine. niciodata nu am folosit cuvintele alea si stiu ca au fost cateva cazuri (legate de aceiasi problema) in care mi se cerea sa-mi cer scuze, ca sa se simta bine persoana respectiva. e aiurea! :|
daca ar vedea fostu' meu postarea asta, sigur ar avea ceva de comentat. :-@

bravo! :)>-
si melodia e, citez din nou: senzatie! [fernando]
=))

umm eu am vorbit serios, exceptand partiil care-l inlcud pe fernando (e molipseala de la scoala). :))

 

Blogger news